WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAME LUXE

The Organic Way, is de eerste methode die gebruik maakt van 100% zuiver biodynamische en gemicroniseerde planten verkregen door stoom distillatie.

Ortofficina is een biodynamische boerderij die gebruikt maakt van meer dan 50.000 vierkante meter, waar de ingrediënten voor de formules worden gekweekt en geplukt.

Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu.

Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar. De O-way lijnen zijn geparfumeerd met pure etherische oliën.

Dit is het meest vitale onderdeel van de plant, dat rijk is aan actieve bestanddelen. De minimale verpakkingen zijn van duurzame en recyclebare materialen. Amberkleurig glas en aluminium 100% en oneindig recycleerbaar.


Oway care & styling 

Een creatieve, veelzijdige styling, definiëring en afwerkingsysteem om vorm te geven aan alle soorten haar, vaste kapsels, stijl en om voor te bereiden voor het knippen en drogen. Sublieme, multisensoriële synergieën gebaseerd op biodynamische, organische, botanische en ethische actieve principes.

Oway Color

Oway beschikt over een aantal specifieke behandelingen voor de meest voorkomende haar- en hoofdhuid problemen. Deze op maat te maken behandelingen maken ten volle gebruik van de kracht van de natuur. Het toevoegen van actieve ingrediënten aan het haar en de hoofdhuid is noodzakelijk voor hun gezondheid en schoonheid.


Hcolor 
is de eerste professionele haarkleuring met de hoogste concentratie van organische, biodynamische en fair trade ingrediënten.

Hnectar maakt gebruik van de kracht van de groene suikers in haar exclusieve organische nectar complex. Het verzorgd, geeft glans en volume aan het haar tijdens het kleurproces. Het is een kleuring en treatment in 1 behandeling.   

Hbleach is de meest veilige en verzorgende manier van oplichten.  De HBleach blondeercream voedt het haar tijdens het oplichtende proces. Het is vocht inbrengend en beschermt het haar en de hoofdhuid.

Plantenkleuring een natuurlijke oppepper voor je haar

De plantenkleuring is een enorme oppepper voor haar wat in slechte conditie verkeert, door zonlicht, chemische middelen of stylingapparaten.

Met Oliebe komen verdwenen krullen en een glanzende volle haardos weer terug. Je hoofdhuid krijgt een herstellende boost.

Kortom: gun je haar en hoofdhuid snel deze plantaardige verwenkuur!

OLIEBE® 100% plantaardige kleuringen

In de jaren ‘60 bereikte ons uit Afrika en India de kennis van het plantaardig kleuren van haren.

De Henna plant kent iedereen. Het vermalen donkerrode eindproduct ervan vormt de basisgrondstof voor talloze kleuringspoeders.

Maar er zijn zoveel méér planten met een (andere) kleurende werking:  indigo, salie, oregano, sandel- en blauwhout, meekrap- , geel- en rabarberwortel, kamille, walnootbolster, hibiscus, berken- en sennebladeren (cassia), hibiscus, zwarte thee en koffie, e.a.

Bloemen, vruchten en wortels

Oliebe gebruikt de kleurende onderdelen van al deze planten:
-de bloemen en de vruchten
-de wortels en de bladeren
-de schors en het hout zelf.

De planten zijn biologisch geteeld en ondergaan geen chemische behandeling.
Dus als je last hebt van een allergie, haaruitval of hoofdhuidproblemen is een plantenkleuring een ideale oplossing.

Ook als je zwanger bent of recent chemotherapie hebt moeten volgen, blijft kleuren mogelijk, want de plantaardige poeders bevatten geen gevaarlijke stoffen. 

Openingstijden

Maandag
gesloten


Dinsdag
08:30 tot 21:00


Woensdag t/m Vrijdag
08:30 tot 17:30


Zaterdag
08:30 van tot 13:30

 

Afspraak maken?

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak. Dan kunt u het beste boeken via onze online boekservice of app. Of door te bellen met 0591 – 619889.


Bereikbaarheid

New Look by nature is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. En lopend vanaf het treinstation bent u in 5 minuten bij onze kapsalon.


New Look by nature
Weerdingerstraat 3|7815 SB Emmen | 0591-619889 | info@newlookbynature.nl